Александар Арсеновић
Александар Арсеновић
Александар Арсеновић

Александар Арсеновић

@aaaca

 • Мало о маскама: https://www.youtube.com/watch?v=SuUZ2mTut6g
  Мало о маскама: https://www.youtube.com/watch?v=SuUZ2mTut6g
 • За лечење упале плућа: http://www.aca.rs/?stranica=saveti/zdravlje/pluca_upala
  За лечење упале плућа: http://www.aca.rs/?stranica=saveti/zdravlje/pluca_upala
 • Откуд бре лекарима право да користе рачунаре, инсталишу разне програме, иду на интернет када нису из информатичке струке? То они ништа не знају и само угрожавају човечанство стварајући вирусе својим незнањем.
  Откуд бре лекарима право да користе рачунаре, инсталишу разне програме, иду на интернет када нису из информатичке струке? То они ништа не знају и само угрожавају човечанство стварајући вирусе својим незнањем.
 • Таквих глупости има на разним "стручним" сајтовима које "потписују" разни лекари да је за неверовати. Не тражим их нити гледам дебилне сајтове али и поред тога налетим на смеће. На пример, да ли видите подвалу на овом снимку на коме је приказана "тешка доживотна последица корона упале плућа":
  Таквих глупости има на разним "стручним" сајтовима које "потписују" разни лекари да је за неверовати. Не тражим их нити гледам дебилне сајтове али и поред тога налетим на смеће. На пример, да ли видите подвалу на овом снимку на коме је приказана "тешка доживотна последица корона упале плућа":
 • Питам се да ли постоје законске консеквенце за кршење Хипократове заклетве? "Не смемо да се заразимо од пацијената", "Не сме вирус да уђе у болнице", "Не можемо да вас лечимо ако сте позитивни или имате температуру" и слично, паде ми на памет.
  Питам се да ли постоје законске консеквенце за кршење Хипократове заклетве? "Не смемо да се заразимо од пацијената", "Не сме вирус да уђе у болнице", "Не можемо да вас лечимо ако сте позитивни или имате температуру" и слично, паде ми на памет.
 • Како то да се властодршци о здрављу народа брину само у погледу вакцина? А где је лоша вода, затровано млеко, тешка хемија у фабричким производима, загађење ваздуха, лоше месо и месне прерађевине, карагенан у дечијој храни? Нико не препоручује ништа што је добро за имунитет већ само вакцине. А шта је са онима што немају шта да једу? Ма нема везе, јел'?
  Како то да се властодршци о здрављу народа брину само у погледу вакцина? А где је лоша вода, затровано млеко, тешка хемија у фабричким производима, загађење ваздуха, лоше месо и месне прерађевине, карагенан у дечијој храни? Нико не препоручује ништа што је добро за имунитет већ само вакцине. А шта је са онима што немају шта да једу? Ма нема везе, јел'?
 • Хоћете да се заштитите од живота? Е па неће моћи.
  Хоћете да се заштитите од живота? Е па неће моћи.
 • А шта сада?
  А шта сада?
  1
 • Пази ноге....... http://www.aca.rs/index.html?stranica=saveti/zdravlje/osecaj_prostora
  Пази ноге....... http://www.aca.rs/index.html?stranica=saveti/zdravlje/osecaj_prostora
Više priča