Uslovi korištenja!

Ovaj sajt zaboravite, znači. Možda vas je privukla domena ili naziv sajta i možda nisi spreman da nastaviš sa čitanjem ovog opisa, stoga ozbiljno govorim; Kloni se ovog sajta. Naštimaj u postavkama pretraživača da ti više ne prikazuje moje reklame i nemoj da čitaš što je napisano jer ti je zanimljivo. Kloni se onog što te ne zanima ali nemoj ni da se zanimaš za svašta. Neke stvari ne može tvoj spori sistem u glavi učitati, nemaš dovoljne specifikacije da učitaš neke stvari. Kad prestaneš nadograđivati računar i kreneš unapređivati mozak, tad možeš vratiti postavke pretraživača na normalu,  ukucati “www.drustvenamreza.com” i prelistati objavljene članke.

Sve tvrdnje i zaključke koje sajt bude iznosio u javnost sadrže ogroman procenat osobnih ili ličnih misli i ideja. Administratori naglašavaju da svaki unikatni posjetioc prilikom ulaska na sajt dobrovoljno i hladnokrvno preuzimaju odgovornost za svaki vid posljedica. Svaki pokušaj napada ili odbrane stavova biti će sankcionisan.

Autorska prava nisu zaštičena osiguravajučih kuča ali imajte na umu da  autorska prava umjetnika niko ne može kopirati, stoga, ne preporučujemo ti nepotrebno blamiranje sa kopiranjem tuđih autorskih prava, te ti toplo savjetujemo da pokušaš sa stvaranjem vlastitih.

Sajt sad za sad, neče naplačivati svoje usluge jer pare su tek poslje, kad se prodaš. ČAO!;)